Overige video's

Ei-tortilla met spinazie en feta
Ei-tortilla met spinazie en feta
(0)

Ei-tortilla met spinazie en feta

Deze ei-tortilla is perfect om restjes uit je koelkast op te maken, want hij smaakt heerlijk met allerlei ingrediënten. Probeer ook eens met uitgebakken ontbijtspek en champignons, blokjes paprika en geraspte kaas.
Categorie lunch
Personen 1 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 6 g
Zout 2,1 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin het witte deel van de bosui 1 minuut. Voeg de spinazie toe en laat slinken in de pan. Schep uit de pan.
  2. Klop de eieren los, breng op smaak met zout en peper en giet in de pan. Leg de tortillawrap erop en draai hem meteen om, zodat beide kanten bedekt zijn met ei. Laat de onderkant garen en draai dan om. Schep de spinazie erop.
  3. Bestrooi met de feta en de rest van de bosui. Klap de wrap dubbel of rol op.

Bereidingstip

Dit recept is perfect om restjes uit je koelkast op te maken, want hij smaakt heerlijk met allerlei ingrediënten. Probeer ook eens met uitgebakken ontbijtspek en champignons, blokjes paprika en geraspte kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 6 g
Zout 2,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.