Overige video's

Egg cream coffee

Deze Vietnamese egg cream coffee is rijk, maar toch zacht van smaak en niet al te zoet. Een verrassend en bijzonder lekker recept en weer eens wat anders dan een normaal bakje koffie.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 55 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g
Print

Bereiden

  1. Klop de eidooier met de gecondenseerde melk met een elektrische mixer op een hoge stand in circa 10 minuten tot een fluweelzachte room.
  2. Zet de espressokoffie in middelgrote kopjes en giet een royale lepel eierroom erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 55 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Vezels 0 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.