Overige video's

Dungesneden steak met kappertjes

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Neem de biefstukken een half uur voor u met dit recept begint uit de koelkast.
  2. Maak eerst de dressing door alles met een staafmixer fijn te malen tot een gebonden dressing. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en wrijf ze in met olijfolie.
  4. Verwarm de grillpan op hoge stand en schroei de biefstukken aan beide kanten in een minuut dicht. Neem ze uit de pan en leg ze op een snijplank.
  5. Verdeel de rucola over het midden van de borden. Snijd de biefstukken in dunne plakken en verdeel deze dakpansgewijs over de borden langs de rucola.
  6. Besprenkel het vlees met de dressing en bestrooi met kappertjes en Parmezaanse kaas.

Bereidingstip

Je kan ook kant-en-klare carpaccio gebruiken

Wijnadvies

Zeer feestelijk met Venetio Prosecco. Ook lichtgekoeld rood zoals Villa Mondi Bardolino, Beaujolais Villages of Domaine Brunte Pinot Noir smaken naar meer. En witliefhebbers gaan voor Nava Real Verdejo.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.