Overige video's

Dulce de leche-bars met amandelen en chocolade

8 gemiddeld gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 107 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
24 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g

Bereiden

  1. Bereid de dulce de leche, (klik hier voor het recept).
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Mix de boter met de basterd- en kristalsuiker circa 2 minuten.
  3. Voeg een voor een de eieren toe en mix goed door. Meng in een andere kom de bloem met het bakpoeder en een snuf zout.
  4. Mix vervolgens het bloemmengsel door het eimengsel en roer goed door tot een glad mengsel. Voeg de amandelen en chocolade toe en roer door.
  5. Bekleed de bakvorm met het bakpapier en schep de helft van het beslag erin. Bestrijk met de dulce de leche.
  6. Strooi wat bloem op je handen en verdeel het overige beslag met je handen over de karamel. Druk licht aan.
  7. Bak circa 35 minuten in de oven, tot de bovenkant goudbruin en de binnenkant gaar is. Laat afkoelen en snijd in circa 8 dikke repen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 107 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
24 g
Vezels 4 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.