Overige video's

Dubbeldikke clubsandwich
Dubbeldikke clubsandwich
(8)

Dubbeldikke clubsandwich

Categorie brunch, lunch
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
8 g
Hoofdingrediënten

Voorbereiden

Klop de ingrediënten voor de saus tot een glad mengsel en breng op smaak met peper. Verhit 1 theelepel olie in een braadpan en bak hierin de bacon knapperig op een lage stand. Neem uit de pan en leg de plakjes op een stuk keukenpapier. Meng de rest van de olie met de kipkruiden en wrijf hier de kipfilets mee in. Braad de kipfilets om en om in het baconbakvet. Voeg een paar eetlepels water toe en laat in circa 15 minuten gaar worden. Laat de kip iets afkoelen en snijd in 8 dikke plakken. Kook intussen de eieren in 5 minuten hard en spoel ze onder koud water. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.

Bereiden

  1. Rooster 4 boterhammen lichtbruin in een broodrooster en leg ze op het werkvlak. Bestrijk ze met een lepel saus en beleg met 2 plakjes kip, een stukje bacon en 1/2 blaadje sla.
  2. Leg hierop weer een met saus bestreken boterham en beleg deze met een stukje bacon, plakjes ei, avocado, ui en 1/2 blaadje sla.
  3. Bestrijk de laatste boterhammen met de saus en leg deze met de besmeerde kant naar beneden op de stapel.
  4. Steek satéprikkers met een augurkje in de sandwiches om ze goed bij elkaar te houden en snijd ze diagonaal doormidden. Lekker met naturel chips en extra saus om te dippen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
55 g
8 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.