Overige video's

Dubbeldekkers met zalm

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de mierikswortel met de crème fraîche en bieslook.
  2. Prak de zalm fijn met een vork. Schep de zalm door de helft van het crèmefraîchemengsel.
  3. Leg de sneetjes brood naast elkaar. Verdeel de zalmmousse over 4 sneetjes brood.
  4. Bestrijk 2 sneetjes met crème fraîche en leg de gerookte zalm erop.
  5. Maak twee keer een stapeltje van een sneetje met zalmmousse, daarop een sneetje met gerookte zalm en daarop omgekeerd een sneetje met zalmmousse.
  6. Druk de dubbeldekkers iets aan, snijd ze diagonaal door en zet ze vast met prikkers met een tomaatje.
  7. Garneer eventueel met sprietjes bieslook.

Bereidingstip

Vervang de mierikswortel door 1/2 eetlepel citroenrasp.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.