Overige video's

Drumsticks met geroosterde venkel, olijven en granaatappel
Drumsticks met geroosterde venkel, olijven en granaatappel
(0)

Drumsticks met geroosterde venkel, olijven en granaatappel

Varieer eens met je couscous en serveer het eens met drumsticks! Lekker fris in combinatie met de kleurrijke granaatappel.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 59 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Vezels 10 g
Zout 3,4 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de couscous in een kom en giet de warme bouillon erover. Dek af met een bord of vershoudfolie en laat 5 minuten staan, tot al het vocht geabsorbeerd is. Schep de korrels los met een vork. Voeg de tomaatjes en bosui toe en houd apart.
  2. Verwijder de kern van de venkelknollen en snijd de groente in blokjes. Meng de venkel met de olijven en een snuf zout en verdeel over de bakplaat. Bestrooi de drumsticks met de ras el hanout en zout en leg ze erbovenop. Zet circa 30 minuten in de oven, tot de kip gaar is.
  3. Breng intussen het granaatappelsap met de honing in een pannetje aan de kook en laat in circa 10 minuten inkoken tot een siroop. Schenk de siroop over de warme kip. Serveer met de couscous en bestrooi met de granaatappelpitjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 780 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 59 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Vezels 10 g
Zout 3,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.