Smoothie recepten

Smoothie recepten

Gezonde en gemakkelijke smoothies

Met smoothies kun je oneindig variëren: je kunt alle soorten fruit en groente die je lekker vindt in een smoothie verwerken. Voeg (plantaardige) zuivel naar keuze toe en pureer alle ingrediënten met een blender, staafmixer of keukenmachine. Op deze manier kun je de smoothie helemaal naar wens aanpassen. Om je te inspireren zetten wij onze favoriete smoothie recepten op een rij.

Variëren met smoothies

fruit smoothie

Smoothies kun je maken in alle kleuren van de regenboog! Je kunt oneindig variëren met smoothies. Je kunt er alle soorten fruit en groenten in verwerken. Wil je er iets extra speciaals van maken? Ga dan voor deze tweekleuren-smoothie. Lekker, gezond én het ziet er ook nog eens heel vrolijk uit. Tip: je kunt smoothies twee dagen in de koelkast bewaren in een afgesloten bakje. Dit scheelt weer tijd in de ochtend! Wel even goed schudden voor gebruik.

Smoothie bowl

Wil je je smoothie eens anders serveren? Maak er een smoothie bowl van! Een smoothie, maar dan in een kom, geserveerd met lekkere toppings. Echt instaproof! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze kleurrijke pink bowl met aardbeien en witte chocolade? Wil je wat groene groente in je smoothie bowl? Maak dan eens deze green bowl met spinazie en avocado.

Snel ontbijt
Snel ontbijt

Een goede start. Volop ontbijtvariatie

Meer snelle ontbijtjes
Lunch inspiratie
Lunch inspiratie

Voor thuis, op kantoor of onderweg!

Meer lunchrecepten