cocktail recepten

Cocktail recepten

De lekkerste cocktails & mocktails

Iets te vieren? Dat vraagt om een lekkere, zelfgemaakte cocktail voor extra summer vibes! Wat dacht je bijvoorbeeld van een verfrissende sinaasappelgranita met prosecco? Of het klassieke recept voor smakelijke sangria? Cocktail-avond? Probeer eens wat anders en ga uit je comfortzone. Hier vind je de lekkerste cocktail recepten. Cheers!

Cocktail met prosecco

Een cocktail met prosecco is classy, lekker én heel makkelijk om te maken. Daar hoef je geen professional voor te zijn! Prosecco is net wat lichter en zoeter dan champagne, waardoor het een ideaal ingrediënt is om cocktail recepten mee te maken. Maak je feestje nóg feestelijker met een prosecco cocktail. Prosecco gaat goed samen met fruit. Deze grapefruit spritzer is fris, zoet én ziet er ontzettend feestelijk uit. Of kies de sinaasappelgranita met prosecco, of de mandarijngranita met prosecco. Eén ding is zeker: jouw prosecco cocktail steelt de show!

Makkelijke cocktail recepten

makkelijke cocktails

Wil je zelf cocktails maken? Wat een goed idee! En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er zijn een heleboel makkelijke cocktail recepten te vinden. Voor deze frisse cocktail heb je maar drie ingrediënten nodig: grüner veldliner spritz. Ook deze ananas mocktail (cocktail zonder alcohol) zet je in een handomdraai op tafel. Wist je dat de traditionele mojito ook heel makkelijk is om te maken? Bekijk hier het recept voor een mojito! Met deze cocktails is jouw cocktailparty sowieso geslaagd! In een mooi glas wordt je makkelijke cocktail extra fancy.
Tip: Meten is weten! Houd je aan de hoeveelheden van het recept. Zo krijg je de lekkerste cocktails.

Mocktails
Mocktails

Cocktails zonder alcohol

Alle mocktails
Hapjesfeest
Hapjesfeest

Hapjes voor lange zomeravonden

Kies maar uit