Overige video's

Doperwten-muntsoepje met fetacrumble

6 gemiddeld brunch, lunch, voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten Feta (166)

Bereiden

  1. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook circa 10 minuten.
  2. Voeg de bouillon en doperwten toe en laat circa 10 minuten koken. Voeg de munt en citroenrasp toe en pureer de soep kort met een staafmixer.
  3. Maal de feta, amandelen en chilipeper tot een grove crumble. Serveer de soep in kommetjes. Bestrooi met de crumble en besprenkel met olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
4 g
Vezels 5 g
Zout 2 g
Hoofdingrediënten Feta (166)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.