Overige video's

Dahl met korianderolie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 830 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Vezels 25 g
Zout 2,9 g

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel olie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook circa 3 minuten. Voeg de garam masala toe en bak deze kort mee.
  2. Schenk de bouillon in de pan, voeg de linzen, rode peper, gember en alle tomaten toe en kook de linzen in circa 20 minuten gaar.
  3. Pureer intussen met een staafmixer de rest van de olijfolie met de koriander, 2 eetlepels water en een snufje zout glad.
  4. Voeg aan het einde van de kooktijd de spinazie toe aan de soep en laat slinken. Breng de soep op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de soep over grote kommen en serveer met een schep yoghurt, wat korianderolie en naanbrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 830 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
4 g
Vezels 25 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.