Overige video's

Dadel-vijgenreep met amandelen

4 gemiddeld snack
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
3 g
Hoofdingrediënten Honing (626)

Bereiden

  1. Laat de dadels en vijgen wellen in heet water. Giet af en maal in een keukenmachine tot een kleverige pasta. Voeg de amandelen en muesli toe.
  2. Verwarm de appelstroop met de pindakaas tot een gladde saus. Giet dit bij de dadel-notenpasta en mix kort door elkaar.
  3. Smeer het mengsel uit over een stuk bakpapier in een laag van circa 1,5 cm dik. Bestrooi met de pistachenoten.
  4. Laat afgedekt in de koelkast in circa 30 minuten stevig worden. Snijd de koek in repen.

Bereidingstip

Dip een uiteinde van de repen in gesmolten witte of pure chocolade.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
3 g
Hoofdingrediënten Honing (626)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.