Overige video's

Dadel-banaanmuffins

Zin in een gezond ontbijt of tussendoortje? Maak dan eens deze dadel-banaanmuffins, zonder toegevoegde suiker. Deze muffins kun je perfect invriezen, waardoor je altijd een lekker snackje achter de hand hebt.
Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Pureer de dadels en 3 bananen in de keukenmachine. Voeg de eieren en kaneel toe en mix tot een luchtig mengsel.
  2. Spatel de havermout, bakpoeder en walnoten door het beslag. Verdeel het beslag over de 10 holtes van de muffinvorm.
  3. Snijd de overige banaan in plakjes en verdeel de plakjes over de muffins. Bak in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin.

Bereidingstip

Maal de havermout fijn voor een wat fijner havermoutmeel in het beslag.

Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.