Overige video's

Currynoedels met biefstuk en aubergine

Op zoek naar een snel recept met noedels? Deze eiernoedels hoeven maar kort gekookt te worden. Jouw wokgerecht met biefstuk en aubergine staat dus in een mum van tijd op tafel!
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Vezels 9 g
Zout 1,7 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de biefreepjes in circa 2 minuten rondom goud­ bruin. Neem uit de pan en houd apart.
  2. Voeg de uien, knoflook en currypasta toe aan het bakvet en bak 1 minuut. Voeg vervolgens de aubergine, paprika en kokosmelk toe en laat circa 15 minuten pruttelen. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Schep de biefreepjes en noedels door de curry. Garneer met de limoen en (Thaise) basilicum.
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Vezels 9 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.