Overige video's

Crostini met tuinbonen en feta

Zelf crostini maken is heel makkelijk om te doen. Serveer de crostini met een zelfgemaakte tuinbonendip met feta. Lekker als snack of om te serveren bij de soep!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill voor. Snijd het ciabattabrood in plakken en bestrijk met 3 eetlepels olijfolie. Gril de plakken brood tot ze knapperig zijn.
  2. Kook de diepvriestuinbonen circa 3 minuten in water met zout en spoel af met koud water. Dop de tuinbonen.
  3. Pureer met een staafmixer de tuinbonen, munt, olijfolie, citroenrasp, -sap, feta en knoflook tot een grove spread. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de crostini met de tuinbonenspread.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.