Overige video's

Crostini met romige doperwtenmousse

8 eenvoudig brunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Blancheer de doperwten 1 minuut in kokend water, giet af en spoel kort met koud water.
  3. Meng in een keukenmachine de doperwten met de geitenkaas, munt en citroensap tot een grove, romige mousse. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Wrijf met de snijkant van de knoflook over het stokbrood en bestrijk het brood met de olijfolie. Bak de sneetjes stokbrood in de oven in circa 8 minuten knapperig.
  5. Laat even afkoelen en serveer de crostini met de romige doperwtenmousse.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.