Overige video's

Crostini met mosselen en rucolapesto

12 eenvoudig hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g

Bereiden

  1. Maak de mosselen schoon. Kook ze in de wijn met de bladselderij en peper circa 6 minuten of totdat ze open zijn. Haal ze uit de schelpen.
  2. Pureer voor de rucolapesto de rucola met knoflook en pijnboompitten. Giet er in een straaltje de olijfolie bij en meng de Parmezaanse kaas erdoor.
  3. Bestrijk het stokbrood met olijfolie en rooster het onder een ovengrill of in een hete grillpan.
  4. Verdeel de rucolapesto erover en leg de mosselen met de tomatenreepjes erop.

Bereidingstip

Vervang de tomatenreepjes door plakjes olijven.

De rucolapesto en mosselen zijn ook lekker als vulling in kleine pitabroodjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.