Overige video's

Crostini met fetaspread en geroosterde druiven

4 gemiddeld lunch, hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de druiven met de olie en takjes tijm circa 10 minuten in de oven.
  2. Verkruimel intussen de feta in een keukenmachine. Voeg de zure room en roomkaas toe en pureer helemaal glad en luchtig. Laat de dip opstijven in de koelkast.
  3. Rooster de sneetjes stokbrood. Besmeer het brood met de fetaspread en verdeel de druiven erover. Garneer met nog wat tijm en serveer direct.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept een glas Gran Españoso Cava Brut.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.