Overige video's

Crostini met asperges en kaaskrullen

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Kook ze met zout in 8-10 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel er koud water over en laat ze goed uitlekken.
  2. Rooster de sneetjes brood in een broodrooster, hete grillpan of onder een hete ovengrill goudbruin.
  3. Bestrijk ze met olijfolie gemengd met knoflook. Verdeel hierover rucola of veldsla.
  4. Halveer de asperges en leg ze, met de koppen naar één kant, op de sneetjes brood. Maal er peper over en leg er kaaskrullen op.

Bereidingstip

Bestrijk de sneetjes brood eens met gepureerde tomaat waaraan knoflook en een vleugje cayennepeper is toegevoegd.

Druppel een beetje balsamicoazijn over de asperges.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.