Overige video's

Croissanttaartje met roerei en zalm

4 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet de bakjes in met een beetje boter.
  2. Rol het croissantdeeg uit. Bekleed elk bakje met een dun laagje deeg. Klop de eieren met de room, zout en peper.
  3. Giet het eimengsel vermengd met dille op het deeg, verdeel hierop de zalm en bak de vormpjes in de oven in circa 12 minuten gaar.

Bereidingstip

Neem kant-en-klare croissants als ‘bakje'. Verwarm deze eventueel heel kort in de oven (200°C).

Variatie

Vervang zalm door reepjes ham en dille door bieslook.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.