Overige video's

Croissants met roomkaas en rauwe ham

5 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de deeglapjes van 1 blik croissantdeeg naast elkaar.
  2. Bestrijk ze met kruidenroomkaas of roomkaas naturel en laat 1 cm van de rand van het deeg vrij.
  3. Leg op de kaas rauwe ham of salami en gedroogde tomaatjes of plakjes appel of augurk.
  4. Bestrijk de deegranden met losgeklopt ei en rol het deeg over de vulling. Druk de randen goed aan.
  5. Steek sterren uit het overgebleven croissantdeeg en plak dit met ei op de croissants.
  6. Bestrijk daarna de croissants aan de bovenkant met de rest van het ei.
  7. Bak ze met 5 cm tussenruimte op de met bakpapier beklede bakplaat in 10-12 minuten goudbruin en gaar.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.