Overige video's

Croissantrolletjes met cranberry en hazelnootpasta

9 gemiddeld ontbijt, brunch, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Hoofdingrediënten Hazelnootpasta (13)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Bestuif het werkvlak met een beetje bloem. Neem het deeg uit de verpakking en rol af.
  3. Snijd het deeg in drieën op de verticaal geperforeerde lijnen. Laat de schuine naden aan elkaar zitten.
  4. Bestrijk het deeg met een laagje hazelnootpasta. Verdeel daarover een dun laagje cranberrycompote.
  5. Rol de deeglappen op en snijd ze elk in 3 stukken.
  6. Zet de deegrolletjes met de snijkant naar boven in de cakevormpjes en bak ze in de muffinvorm 10-12 minuten in het midden van de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 130 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Hoofdingrediënten Hazelnootpasta (13)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.