Overige video's

Crispy kokosgarnalen met mangosaus en bonensalade

Kook eens wat anders! Dit gerecht valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak, ook bij kinderen: crispy kokosgarnalen met mangosaus en bonensalade. Dit recept zet je binnen 20 minuten op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1005 kcal
Koolhydraten 102 g
Eiwit 51 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Vezels 26 g
Zout 0,9 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de kokos en het paneermeel in een droge, hete koekenpan. Haal de garnalen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door het paneermengsel. Haal de garnalen weer door het ei en weer door het paneermengsel.
  2. Verhit de olie en frituur hierin de garnalen aan beide kanten krokant en goudbruin. Pureer intussen het vruchtvlees van de mango met 1 rode ui en het sap van 1 limoen.
  3. Meng in een andere kom de mais met de bonen, rest van de ui, rest van het limoensap en de koriander. Serveer de garnalen met de mangosaus en bonensalade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1005 kcal
Koolhydraten 102 g
Eiwit 51 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Vezels 26 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.