Overige video's

Crispy bloemkool met basilicum-citroenmayo

8 gemiddeld hapje, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Zet 3 diepe borden klaar: 1 met bloem, 1 met losgeklopt ei en 1 met panko, fijn broodkruim of paneermeel.
  3. Wentel de bloemkoolroosjes door de bloem, ei en panko en leg op een bakplaat met bakpapier.
  4. Besprenkel met olijfolie en bak in het midden van de oven in circa 10 minuten goudbruin.
  5. Keer om en bak nog 5-6 minuten verder.

Bereidingstip

Dit recept is lekker met een saus van mayonaise, citroensap en fijngehakte basilicum.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.