Overige video's

Crepes met honingsaus

4 gemiddeld nagerecht, desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Hoofdingrediënten Honing (664)

Bereiden

  1. Meng de bloem met de poedersuiker en een snufje zout.
  2. Klop de melk en 200 ml water erdoorheen tot een glad beslag en klop dan het ei en de gesmolten boter erdoor. Laat het beslag circa 10 minuten rusten.
  3. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag tot deze goed heet is. Laat een lepel beslag ronddraaien in de pan zodat het beslag zich goed verdeelt. Bak op een middelhoge stand 8-12 crêpes. Houd ze eventueel warm op een bord boven een laagje kokend water.
  4. Verwarm de boter met de honing en sinaasappelschil. Bedruppel de crêpes met de honingsaus en vouw ze 2 keer dubbel.
  5. Leg steeds 2-3 crêpes op een bordje en bedruppel nogmaals met de honingsaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Hoofdingrediënten Honing (664)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.