Overige video's

Crêpes met camembert en bieslook

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
21 g

Voorbereiden

Klop de eidooiers met de melk en voeg de bloem in gedeeltes toe. Klop tot een glad beslag. Klop de eiwitten met zout en peper stijf in een vetvrije kom. Spatel het eiwit luchtig door het beslag en laat dit circa 30 minuten rusten.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Verhit een klontje boter en bak van het beslag 4 zo dun mogelijke pannenkoeken.
  3. Verdeel de camembert over de crêpes en vouw de zijkanten dubbel.
  4. Leg ze op de bakplaat en verwarm 5-6 minuten in het midden van de oven tot de kaas een beetje smelt.
  5. Maak af met wat bieslook en noten.
  6. Lekker met een tomatensalade en sla.

Bereidingstip

Vervang in het recept de camembert door brie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.