Overige video's

Crème brûlée van yoghurt met bramen

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g
Vezels 2 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Verdeel 200 gram van de bramen over de schaaltjes.
  2. Meng de jam met de likeur en verdeel dit over de bramen. Verdeel de yoghurt erover en strijk glad met de achterkant van een vochtige lepel. Bestrooi met een laagje basterdsuiker.
  3. Zet de schaaltjes dicht onder de grill en laat de suiker in circa 2 minuten smelten. Let goed op zodat de suiker niet verbrandt. Leg de rest van de bramen op de crème brûlée en serveer direct.

Bereidingstip

Neem sinaasappelsap in plaats van kirsch of bessenlikeur in dit recept.

Vervang de bramen door frambozen of blauwe bessen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
8 g
5 g
Vezels 2 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.