Overige video's

Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Port (18)

Bereiden

  1. Meng de roompaté met de cranberrycompote of bosvruchtenjam en eventueel een klein scheutje cognac of port.
  2. Vul er lage ovenvaste schaaltjes mee en strijk de bovenkant met de bolle kant van een vochtige lepel glad. Zet even in de koelkast om op te stijven.
  3. Verwarm de ovengrill. Bestrooi de paté met basterdsuiker en laat deze karamelliseren onder de hete ovengrill.
  4. Rooster intussen zeer dungesneden plakken kruidkoek in een broodrooster. Steek eventueel sterren eruit en serveer bij de paté.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Port (18)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.