Overige video's

Cranberrysaus met port

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 9 g
Zout 0 g
Print

Bereiden

  1. Meng de cranberry's met het sinaasappelsap in een steelpannetje en breng aan de kook. Voeg de suiker, port, kaneel, kruidnagels en tijm toe en laat op een lage stand circa 10 minuten pruttelen.
  2. Pureer de saus kort met een staafmixer. Neem de pan van de warmtebron en schenk de saus met de kruiden in een pot. Draai het deksel erop en zet de gevulde pot omgekeerd weg. Bewaar tot maximaal 6 maanden op een donkere, koele plaats.
  3. Bewaar de saus na openen in de koelkast. Lekker bij lemoncurd-taartjes (kijk elders op boodschappen.nl) of citroentaart.
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 9 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.