Overige video's

Couscoussalade

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill. Doe de couscous in een kom en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking met de groentebouillon. Dek af en laat circa 10 minuten staan.
  2. Schud de tomaatjes om met 1 eetlepel van de olie, zout en versgemalen peper en laat ze onder de ovengrill in circa 5 minuten poffen. Neem ze uit de oven en laat ze wat afkoelen.
  3. Haal de couscouskorrels los met een vork en werk verder los met de vingers. Schep de overige ingrediënten erdoor en breng verder op smaak met zout en versgemalen peper.
  4. Zet de salade niet meer in de koelkast, maar serveer op kamertemperatuur. Lekker bij de zalm met dilledressing.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.