Overige video's

Couscoussalade met bloemkool en pistache

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking met de bouillon. Snijd de bloemkool grof en kruimelig.
  2. Roer de couscous los met een vork of de vingertoppen en laat uitgespreid op een platte schaal afkoelen.
  3. Verhit de olie en fruit de ui hierin circa 4 minuten. Voeg de specerijen toe en fruit nog 1 minuut mee.
  4. Schep de bloemkool door de warme specerijenolie.
  5. Meng de bloemkool, couscous, koriander, pistachenoten, citroenrasp en -sap luchtig door elkaar. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.