Overige video's

Couscoussalade met avocado en radijs

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen en roer los met een vork.
  2. Kook de diepvriesdoperwten 2-3 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Maak een dressing van het citroensap, de gember, olijfolie en korianderpoeder. Schep deze dressing met de doperwten, rode peper, de radijs en avocado's door de couscous.
  4. Bestrooi de salade met de gehakte koriander of platte peterselie.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.