Overige video's

Couscoussalade met avocado en abrikozen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 850 kcal
Koolhydraten 110 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Vezels 18 g
Zout 2 g

Bereiden

  1. Bereid de couscous en laat afkoelen. Wel de abrikozen in warm water.
  2. Kook de doperwten 2-3 minuten en giet af. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  3. Snijd de gewelde abrikozen iets kleiner. Schep ze met de doperwten, de helft van de amandelen, sinaasappelrasp, -sap, gedroogde tomaten, bosui, koriander, avocado en de helft van de geitenkaas door de couscous.
  4. Bestrooi met de rest van de amandelen en de geitenkaas. Besprenkel de couscoussalade met de olijfolie.

Bereidingstip

Vervang de sinaasappel in dit recept door citroen.

Neem feta in plaats van geitenkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 850 kcal
Koolhydraten 110 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Vezels 18 g
Zout 2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.