Overige video's

Couscous-salade met kip-fruitspiesje

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
  2. Voeg de olijfolie, kikkererwten, granaatappelpitjes met sap en fijngehakte kruiden toe.
  3. Snijd de komkommer in lange repen en verwijder de zaadlijsten. Snijd de repen in kleine blokjes en voeg toe aan de salade. Breng op smaak met zout en peper en zet de salade tot gebruik in de koelkast.
  4. Snijd de gerookte kip en abrikozen in stukjes en rijg ze met telkens een muntblaadje ertussen aan een satéprikker. Serveer de couscoussalade in glaasjes met op elk glaasje een fruitig kipspiesje.

Bereidingstip

Vervang de granaatappelpitjes in dit recept door bosbessen.

Voeg extra nog verkruimelde geitenkaas toe aan de salade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.