Overige video's

Couscous met courgette, bietjes en walnoten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie en roerbak hierin de courgette en knoflook circa 2 minuten.
  2. Meng de rest van de olie door de bietjes en breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet in een kom 500 ml kokend water over de couscous en voeg de limoenrasp en 1 theelepel zout toe. Laat even wellen en roer de couscous los met een vork.
  4. Besprenkel de avocadoblokjes met het limoensap.
  5. Schep de courgette, avocado, bosui, geitenkaas, de helft van de koriander en de helft van de walnoten door de couscous.
  6. Serveer de couscous met de bietenblokjes erop en bestrooi de rest van de koriander en walnoten.

Variatie

Vervang de koriander door gehakte munt.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Mariella Van Heck-van Steenis 24-08-2019
Ik wel de couscous in een halve liter groenteboullion . Geeft wat meer smaak.