Overige video's

Couscous met bleekselderij en rozijnen

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Meng de couscous in een kom met de kerrie, komijn, rozijnen en 4 eetlepels olijfolie. Schenk kokend water over de couscous totdat deze net onder staat en laat circa 5 minuten wellen.
  2. Roer de couscous los met een vork, voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de rest van de olijfolie en fruit hierin de ui circa 5 minuten. Voeg de bleekselderij toe en bak deze nog 3 minuten mee. Schep de ui en bleekselderij door de couscous. Voeg de peterselie toe en verbrokkel de feta over de couscous met bleekselderij.

Bereidingstip

Serveer bij dit recept gegrilde kip uit de oven.

Wijnadvies

Lekker recept met I am Pinot Grigio, zeker als je er gegrilde kip bij serveert.

Voedingswaarde p.p.
Energie 575 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Vezels 7 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.