Overige video's

Courgettesalade met kaas en krieltjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
57 g
24 g
Hoofdingrediënten Courgette (265) Rucola (241)

Bereiden

  1. Rasp 75 gram van de kaas en snijd de rest in reepjes of blokjes.
  2. Kook de krieltjes met zout in 15-20 minuten beetgaar en giet ze af. Halveer ze eventueel. Bestrijk de courgetteplakken met olijfolie en rooster ze in een hete grillpan 1 minuut per kant.
  3. Schep de reepjes kaas, krieltjes, courgette, rucola, 50 ml olijfolie, het citroensap, zout en peper luchtig door elkaar. Bestrooi met de geraspte kaas en basilicum.
  4. Meng de rest van de olijfolie met de knoflook en serveer deze knoflookolie met brood bij de salade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
57 g
24 g
Hoofdingrediënten Courgette (265) Rucola (241)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.