Overige video's

Courgettepesto

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Halveer de courgettes met schil in de lengte. Verwijder met een spitse lepel eventueel de zaadlijsten. Verdeel de halve courgettes in grove stukken.
  2. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan. Pureer de courgette met de amandelen, de knoflook, basilicum, munt, de Parmezaanse kaas of pecorino, citroensap en peper tot een pesto. Voeg als de pesto te dik is een scheutje olijfolie toe.
  3. Bewaar deze pesto afgedekt in schone potjes 3-4 dagen in de koelkast.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.