Overige video's

Courgettepannenkoekjes met zalmsnippers

4 gemiddeld klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Courgette (263)

Bereiden

  1. Rasp de courgette grof en leg in een schone theedoek. Druk zoveel mogelijk vocht eruit.
  2. Klop in een kom de bloem met het ei en de melk tot een beslag.
  3. Voeg de courgette en de helft van de bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verhit wat olie in een pannetje en schep een hoopje beslag erin. Bak het pannenkoekje circa 3 minuten per kant.
  5. Beleg met een dot zure room en wat zalmsnippers. Garneer met de overige bieslook.

Bereidingstip

Wil je een perfect rond pannenkoekje? Gebruik dan een kookring om het beslag in te bakken. Ook handig voor omeletjes of een gebakken ei.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Courgette (263)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.