Overige video's

Courgettefrittata

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
16 g

Bereiden

  1. Kook of stoom de courgette in 2-4 minuten beetgaar. Spoel er koud water over, laat uitlekken en dep droog.
  2. Meng de eieren met de ricotta, rozemarijn, de helft van de Parmezaanse kaas, zout en peper. Schep de courgette en tomatenreepjes erdoor.
  3. Verhit de olie in een ruime koekenpan en giet het ei-courgettemengsel erin. Bak de frittata zachtjes circa 6 minuten met een deksel op de pan en circa 5 minuten zonder deksel.
  4. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas. Snijd de frittata in punten en serveer met het brood en de pesto.

Bereidingstip

Bestrooi de frittata als de bovenkant begint te stollen met de Parmezaanse kaas en zet even onder een hete ovengrill.

Voedingswaarde p.p.
Energie 740 kcal
Koolhydraten 38 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.