Overige video's

Courgette-walnotentaart

Courgette in een taart? Ja! Bekijk hier dit smaakvolle én snelle recept voor een courgette-walnotentaart. Even in de oven en smullen maar. Een heerlijk recept voor de zoete trek.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet de springvorm in. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan en laat afkoelen.
  2. Rasp de courgettes grof en druk het vocht eruit in een zeef. Klop de eieren met de basterdsuiker luchtig en klop in gedeelten de olijfolie erdoor.
  3. Meng het bakmeel met de koekkruiden en 1 theelepel zout. Spatel door het beslag en schep de courgetterasp en walnoten erdoor.
  4. Verdeel het beslag over de vorm en bak de taart in het midden van de oven in circa 1 uur lichtbruin, maar net niet gaar van binnen.
  5. Laat iets afkoelen, steek de rand los en keer de taart om. Laat verder afkoelen, bestrooi met kokosrasp en garneer met walnoten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.