Overige video's

Courgette met walnoten en mozzarella

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
6 g

Bereiden

  1. Kook de courgettes 3-4 minuten. Spoel er koud water over. Snijd in de lengte een dunne reep van de courgettes af.
  2. Snijd de courgettes langs de randen iets in en hol de groenten met een theelepel uit. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
  3. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  4. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de ui, knoflook en het courgettevruchtvlees 3-4 minuten.
  5. Neem van de warmtebron en meng de mozzarella, walnoten, dille, het broodkruim en ei erdoor. Breng deze vulling op smaak met zout en peper.
  6. Vul de courgettes en leg ze naast elkaar in de ovenschaal.
  7. Besprenkel met de rest van de olie en dek af met aluminiumfolie. Zet circa 15 minuten in de oven.
  8. Verwijder het folie en bak nog circa 10 minuten verder.
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.