Overige video's

Courgette broccolisoep met zalm

Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een soeppan en fruit hierin de ui en knoflook.
  2. Bak de courgette en Provençaalse kruiden mee. Schep de broccoliroosjes erdoor en giet de bouillon erbij. Kook zachtjes 10 minuten.
  3. Besprenkel intussen de zalmfilet met citroensap en bestrooi met zout en peper.
  4. Bak de zalm in de rest van de olijfolie circa 2 minuten per kant. Verdeel de vis daarna in stukjes.
  5. Serveer de soep met de zalm en verdeel de kruidenroomkaas erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 425 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.