Overige video's

Côtelette de porc à la moutarde - Varkenskotelet met mosterd

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
23 g
Hoofdingrediënten Ribkarbonade (25)

Bereiden

  1. Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak hierin het vlees 5-7 minuten per kant.
  2. Neem de karbonades uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie zodat ze warm blijven.
  3. Fruit de uien in het bakvet. Voeg de bouillon toe en kook iets in.
  4. Roer de augurken, mosterd en crème fraîche erdoor tot een saus. Serveer de mosterdsaus bij de karbonades.
  5. Lekker met gebakken aardappels en sperziebonen of broccoli.

Variatie

Vervang de bouillon door witte wijn. Neem varkensfilet in plaats van ribkarbonades.

Voedingswaarde p.p.
Energie 560 kcal
Koolhydraten 5 g
Eiwit 36 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
23 g
Hoofdingrediënten Ribkarbonade (25)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.