Overige video's

Corn on the cob met knoflook-kaasboter

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
20 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de boter met de kaas en knoflook in een keukenmachine tot een glad mengsel.
  2. Voeg paprikapoeder, zout en peper naar smaak toe en draai als laatste heel kort de bieslook mee. Schep over in een kom en zet afgedekt in de koelkast.
  3. Bestrijk de mais met de olie (als de mais nog in het blad zit, verwijder dan alleen de buitenste bladeren en laat een laag zitten. Vouw het blad open, bestrijk met olie en vouw weer dicht).
  4. Verpak in folie en rooster de pakketjes op de barbecue in circa 20 minuten gaar. Keer regelmatig. Serveer met de knoflook-kaasboter.
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
20 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.