Overige video's

Compositie van rookvlees, rauwe ham en rosbief

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verdeel de plakken rookvlees, rauwe ham en rosbief (in rolletjes) over een grote schaal. Schaaf krullen kaas over het rookvlees.
  2. Meng de meloen met gember, sesamolie en limoensap. Schep deze salade (voor bij de rauwe ham) in een schaaltje en strooi de feta erover.
  3. Schaaf krullen kaas over het rookvlees. Verhit de olijfolie en rooster hierin de pistachenoten lichtbruin. Strooi ze over de rosbiefrolletjes.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.