Overige video's

Coleslaw met appel en druiven

4 eenvoudig tussengerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schep de kool in een grote kom.
  2. Klop de mayonaise, zure room, azijn, honing en kummel met een flinke snuf zout en peper goed los.
  3. Schep deze dressing door de kool en laat afgedekt enkele uren, of nog lekkerder 1 dag, in de koelkast intrekken.
  4. Snijd de appels in dunne schijfjes of blokjes en halveer de druiven. Schep het fruit vlak voor het serveren door de koolsalade.

Variatie

Vervang kummel door komijn(poeder).

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.