Overige video's

Club sandwich
Club sandwich
(30)

Club sandwich

Categorie brunch, lunch
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Bak het ontbijtspek knapperig in een droge koekenpan en laat uitlekken op een stukje keukenpapier.
  2. Leg 4 boterhammen naast elkaar. Roer de mayonaise los met de kerrie en besmeer de 4 boterhammen met een deel hiervan.
  3. Scheur de sla wat kleiner en leg op elke boterham een stukje sla en 2 plakken tomaat. Bestrooi met versgemalen peper en wat snippers bieslook. Verdeel hier het spek over.
  4. Besmeer 4 andere boterhammen met een deel van de kerriemayonaise en leg ze met de besmeerde kant naar boven op het spek. Verdeel hier de overige sla en de plakjes kipfilet over en bestrooi met wat versgemalen peper.
  5. Besmeer de laatste 4 boterhammen met de overige mayonaise en leg ze met de besmeerde kant op de kip.
  6. Druk de stapeltjes een beetje aan en steek er twee grote prikkers door. Snijd de sandwiches schuin door en serveer direct.

Variatie

Vervang de kerrie door (hot) ketchup en de gerookte kip door gebraden kipfilet. Neem in plaats van vlees gerookte zalm en vervang de plakken tomaat door avocado. Kies in plaats van ijsbergsla voor rucola, neem in plaats van vlees zachte geitenkaas en vervang de tomaat door walnoten en honing.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.