Overige video's

Claressefilet met geroerbakte paddenstoelen

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100°C.
  2. Bestrooi de vis met zout, peper en bloem. Verwarm 2 eetlepels van de olie met de boter in een grote koekenpan en bak de visfilets aan beide kanten goudbruin. Leg ze op een bakplaat en houd ze warm in de oven.
  3. Verwarm de rest van de olie en fruit de sjalotten circa 5 minuten op middelhoge stand.
  4. Voeg de knoflook, kruiden en paddenstoelen toe en roerbak op hoge stand enkele minuten tot de paddenstoelen rondom bruin zijn. Breng de paddenstoelen op smaak met versgemalen peper en serveer ze bij de vis.

Variatie

De claressefilet kun je vervangen door tilapia- of pangasiusfilet.

Wijnadvies

Erg smakelijk met licht gekoeld rood: Beaujolais Villages, Domaine Brunet Pinot Noir of Villa Mondi Bardolino.

Voedingswaarde p.p.
Energie 305 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.