Overige video's

Clafoutis met rood fruit

4 eenvoudig desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Haal de pitten uit het fruit en verdeel de vruchten over de bodem van de schaal.
  2. Vermeng de bloem, een snuf zout, 50 gram van de poedersuiker en de vanillesuiker in een kom. Klop de eieren en de eidooier met de melk los en giet dit al roerende bij het bloemmengsel tot een glad beslag.
  3. Giet dit over het fruit en schuif de vorm in de oven. Bak de clafoutis in circa 50 minuten gaar en lichtbruin.
  4. Laat afkoelen tot lauw, bestrooi met poedersuiker en serveer direct.

Bereidingstip

Dit recept kan ook worden gemaakt met fruit uit blik.

Lekker met een bolletje vanilleroomijs.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.